EKSIO, Marko Mikloša s.p.
Srednja vas pri Šenčurju 35a
4208 Šenčur

Davčna številka:
SI31115314

Vse cene vključujejo DDV.

Matična številka:
6799884000

TRR:
IBAN: SI56 6000 0000 0519 409, odprt pri Hranilnica LON d.d., Kranj

E-pošta:
info@nipponsweets.si

Slike in opis izdelkov, maskota netopirček Amai, logo Nippon Sweets so last podjetja EKSIO, Marko Mikloša s.p.

Kdo smo:

Smo majhno podjetje, katero je že od nekdaj bilo navdušeno nad japonsko kulturo, še posebej pa obožuje sladke dobrote. Zato smo se odločili, da bomo združili skupaj naši dve najljubši točki in ju zagnali s spletno trgovin’co. Ker smo se odločili to storiti, smo pomislili, da bi bilo lepo, da bi tudi drugi imeli odlično priložnost imeti dostop do dela japonske kulture, okusnih čokoladk in piškotkov. Tako da; Vsi sladkosnedi, združimo se in se posladkajmo ob sladkarijah iz daljnega vzhoda.

Kje smo:

Ja na internetu, kje pa drugje :) Trenutno smo dosegljivi samo preko naše spletne trgovin’ce kar je najbolj koristno in dosegljivo za vse prebivalce naše majhne kokoške. Registrirani smo na domači naslov, skladišče pa smo tudi našli primerno za naše oz. vaše čokoladke, piškotke itd. Sledite nam lahko na  Facebook  strani za nove izdelke, akcije, obvestila za udeleževanje na Makkon srečanjih in drugih prireditvah, ki vključujejo japonsko kulturo, kulinariko in pop kulturo.

 

Zakaj pa smo tu?

Tukaj smo zato….? Ker bi radi delili z vami del japonske kulture ter sladke dobrote seveda!!

Kdo je pa to!?

Hmmm, le kdo bi to lahko bil? Hehe, to je pa naš preljubek netopirček Amai, njegovo ime po japonsko pomeni sladek, saj tudi on obožuje sladke, okusne, v ustih topljive dobrote. Le poglejte njegov trebušček.