GLS Dostava

GLS – Naš novi partner

Z veseljem vas obveščamo, da od današnjega dne dalje, dostavo vaših naročil vršimo preko dostavne službe GLS Slovenija.

PREVERITE NEKAJ NAPOTKOV ZA PREVZEM:  

DOSTAVNI ROK: Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se, izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov.
NASLOV DOSTAVE: Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli v nakupnem postopku, priporočamo pa vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času.
DOSEGLJIVOST: Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem  času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.
ODKUPNINA: Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

DRUG NASLOV DOSTAVE: V primeru, da ne želite, da vam izdelek dostavimo na vaš naslov pa si lahko na spletni strani GLS Slovenije izberete tudi eno izmed Parcel Shop enot v kateri lahko paket prevzamete sami (poštno ležeče). Vse kar potrebujete napisati v polje s podatki za dostavo je vaše ime in priimek, ter naslov izbrane Parcel Shop enote.
NEUSPEŠEN POSKUS DOSTAVE: V tem primeru vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov ([email protected]gls-slovenia.com).
PAKETOMATI: Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS-jem dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližjo Paketno trgovino ali v Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami.